NYE

Hur jag kommer ha håret ikväll - beach waves!
 
Mina naglar inför kvällen! Gjorde de igår kväll och är faktiskt nöjd med resultatet!

Idag är den stora dagen - och den sista för i år! NYÅRSAFTON! Ska iväg snart för att handla lösögonfransar eftersom jag glömde det igår... Suck, typiskt att man ska glömma någonting när man egentligen inte hinner köpa det dagen efter, som idag. Ska till lite tjejkompisar och laga mat sen, senare ikväll ska vi till en annan kompis där vi blir lite fler och fira in det nya året!:D Ska bli så trevligt. Jag måste dock försöka ta det lite lungt på grund utav att jag har haft ont i hjärtat senaste veckorna, doktorn sa åt mig det. Så hoppas jag inte får speciellt ont i kväll bara! 


Nu ska jag laga lite lunch åt mig och Tobias, och sen bär det av! So exited! Vi hörs, kram kram och ha ett gott nytt år nu! <3
Allmänt | | Kommentera

Klassfesten 2.0

Några foton vi tog innan det bar av till Isac!
 
Igår var det klassfest hos Isac, mycket fartfull och konstig kväll på många håll. Trevligt var det och träffa alla i alla fall även nu på lovet, nu efter ett och ett halvt år har vi blivit mer likt en familj och det tycker jag är jätteroligt. Mer gemenskap liksom, det är viktigt oavsett om det är i en klass eller på jobbet. Så att man trivs, menar, vi går ju med varandra varje skoldag. Att inte trivas där vore hemskt. Nu ska jag iväg till Tobias för att sova där. Har dunkande huvudvärk efter inatt antar jag, som inte släpper... Det var så länge sedan jag festade, min kropp orkar inte längre haha. 
 
Vi hörs imorgon finisar <3
Allmänt | | Kommentera

Nyheter i kläd- och smyckesväg

 Vad jag handlade i kläd- och smyckesväg idag! Från vänster: träningstighs från SOC, tre t-shirtar från New Yorker (så himla bra bas!), kofta från BikBok, polotröja i underbar färg från Gina, halsband i strass från Glitter. Handlade även sminkförvaring från Chili som jag visar inom en snar framtid när jag gjort i ordning lite på mitt sminkbord. 

 
Jag i Ginas provhytt för att prova kläder från deras grymma(!) rea.
 
Idag åkte jag till Samarkand vid klockan tio och handlade på mellandagsrean ända tills kvart i ett. Hittade som ni ser, ganska mycket! Bra rea i år, affärerna. Strosade omkring ensam vilket jag tycker var skönast! Mycket folk = mycket kaos. Alltid kul och se vad butikerna har att erbjuda varje år, ibland är det mer och ibland är det mindre som man gillar. Shoppingsugen som jag alltid är hittar jag dock oftast ganska mycket i min smak... :).
 
Nu är julen förresten över för i år, känns lite konstigt eftersom att det alltid går väldigt fort när det väl gäller. Inga mer julklappar ska köpas, inget mer julgodis ska bakas. Visst känns det lite konstigt? Samtidigt skönt - nu blir det att ladda upp för ett helt nytt år! Är ni lika taggade som jag är? Klart ni är. 
 
Nu är det dock dags att ha lite myskväll tillsammans med min kille. Inviger min teve i rummet idag. Wiho vad kul! Hoppas ni mår bra och att ni har haft en fin jul! Kram.
Allmänt | | Kommentera
Upp