Nyårsafton!

Bild från i februari!


Hej på er! Idag är det nyåårsafton! Älskar verkligen nyårsafton. Speciellt när jag var mindre eftersom jag då brukade fira med många andra familjer, smälla raketer osv. Men det ska bli kul i år också, jag och Tobias har planerat att titta på raketerna vid ett ställe i Malmö och innan dess ska vi äta nyårsmiddag på en restaurang vi bokat :). Måste verkligen planera allt i minsta detalj när det gäller såna här högtider haha...

Ta hand om er ikväll! Kram och gott nytt år! <3Allmänt | | Kommentera

Ny favorit-webshop

 
1, 2 , 3, 4
 
Läs hela inlägget HÄR.Mode | | Kommentera

The nudes

En ögonskuggspalett jag köpte häromdagen från Maybelline, velat ha den så länge haha! Verkligen de perfekta bruna nyanserna för många olika looks!
 
Hej på er! Hur är läget? Jag känner mig otroligt utvilad idag eftersom jobbet fått vila i två dagar, så skönt :D. Har bara tagit det lugnt idag, städat rummet lite och sådant. Även börjat packa lite tills på torsdag eftersom jag åker till Malmö med Tobias då för att fira nyår, ska bli jäätteskönt att få komma i väg lite. Ett tag sedan jag var i Malmö nu också. Innan jag somnar ikväll ska jag nog titta på lite youtube-videos med nyårssminkningar. Måste hinna med att köpa en glitter-eyeliner innan torsdag också, annars får jag göra det när vi kommit till Malmö, Åhléns ligger nära vårt hotell!
 
Ska hämta något varmt för halsen nu, har gått och blivit förkyld och fått ont i halsen igen. Hade det i flera veckor i sträck för inte alls länge sen, så typiskt! 

Men vi hörs imorgon! Kram


 
Inhandlat | | Kommentera
Upp