Lite från SM i Stockholm

Status: monterbygge. Antal timmar: uppmot 8. Mode:t vi hade som Emma demonstrerar: WTF


Jag och mitt super-crew i vår färdigbyggda monter på Älvsjömässan! Visst ser det hemtrevligt ut? Notera min fläck på byxorna jag fick ha hela dag 2...

Sötaste säljaren Marija <3
 
 Gaalan på tisdagskvällen efter två långa och krävande mäss-dagar!

Long time no seen!
Sorry guys. Här är i alla fall några bilder från det efterlängtade SM:et i UF vi tävlade i uppe i Stockholm 11-12 maj. Tyvärr vann vi inte något pris där uppe (tävlade för er som inte vet i Årets Produktutveckling och Årets Monter, mot andra i samma kategorier) men det gick bra i montern och vi var nöjda med vår insats ändå! Riktigt jäkla häftiga dagar. Häftigaste jag varit med om kan jag lungt säga. Vill verkligen åka med 98:orna upp som driver UF nästa år på min skola, och hjälpa dem samt kolla runt lite mer noga på alla andra företag vilket vi knappt hann i år när vi själva stod där. 

Älskar organisationen Ung Företagsamhet, häftigaste grejen som finns! Vad jag främst har fått bevisat för mig under detta året är att; allt är fan möjligt. Ge det lite tid och jobba hårt. Så ska du se att du når din dröm. Det var så vi tänkte när vi satte upp målet i september 2014 om att komma till SM. Under året har vi haft fler motgångar än framgångar, men ska jag säga er en sak? Så glada vi var och så många glädjetårar vi fick när vi vann i Kronobergs län, har jag aldrig upplevt i mitt liv. Det var värt det.


Resor | | Kommentera

Måndag och föreläsning med Hanna & Ellinor

Jag för ett par dagar sedan, kommer se ut såhär ungefär på SM i Ungt Företagande om en vecka...(!) :D


Hejsan hejsan, hoppas ni har en bra måndag! Min har inte varit tipp topp då jag vaknade redan inatt av magsmärtor, misstänkter magsjukan. Så jävla vidrigt och hoppas jag inte blir mer sjuk nu eftersom jag och mitt UF-företag sticker till Stockholm på söndag. 

Åkte hem från skolan och vilade i ett par timmar mitt på dagen ialla fall, sen åkte jag tillbaka eftersom Hanna och Ellinor Löfgren kom till vår skola och föreläste! Bytte några ord med dem efterråt och tog några selfies, dock inte med min egen telefon. De var himla goa! Precis som jag trodde hehe. Nu ska jag plugga lite allt möjligt, vi hörs snart igen. Bye bye!


Allmänt | | Kommentera

Min Valborg

Igår var jag ute och åt med Tobias, vi åt kött och pommes samt lite efterrätt. Jag tog även ett glas rosé såklart!

Hej på er! Igår var det ju Valborg, som för min del innerbar god mat med killen. Efter det åkte vi hem till honom och åt popcorn och kollade på några avnitt av Ex on the beach, sen somnade vi (eller i alla fall jag hehe) tidigt! Skön Valborg <3. Hoppas ni också hade det. Ikväll ska jag fira Fanny som fyller år imorgon, så vid tolv inatt ska vi dra ut någon stans vi som kan! Ska bli mysigt. Nu måste jag göra mig i ordning.

Kram kram!


Allmänt | | En kommentar
Upp