Ullllared

Var som ni ser på Ullared en sväng igår med min syster och mamma, hittade jättemycket roligt allihop! Man kan ju tycka vad man vill om att lägga pengar på saker därifrån, men jag använder allting i alla fall och det är väl huvudsaken :D. Sen är det en trevlig utflykt också att göra, en liten tjej-grej :). 

Denna dagen till ära har jag gjort i ordning lite i mitt rum (bland annat satt upp smyckesträdet som blev superfint), ska snart ta en dusch och sådär. Har lite ont i halsen men hoppas det går bort för ska fira Alice imorgon och sen åka till Göteborg på fredag, blä ifall jag skulle bli sjuk nu!

Hoppas ni mår bra och har en fin sommar, trots vädret... <3Inhandlat | | 2 kommentarer

Hemma från Bali

Hemma igen! Efter nästan tre veckor på resande fot på Bali. Ovan ser ni bilder från Sanur och Ubud, väldigt fina ställen båda två. I Ubud var vi bland annat och tittade på apor i Monkey Forest samt på risfält, det var superhäftigt och ser ni hur söt den lilla apan är?:') 

Olyckligt eller lyckligt vis, beror på hur man ser på det, så fick vi inte flyga hem i onsdags som vi skulle för att vulkanen på Bali hade fått ett utbrott. Redo för hemfärd stod vi på flygplatsen och såg att det stod "vulcanic erruption" på skyltarna och hela flygplatsen var stängd för resten av dagen. Vi fick snabbt boka ett nytt hotell en natt och som tur var så fick vi flyga hem dagen därpå, kunde ju varit så att det tagit flera dagar eller veckor. Resan hem tog mer än ett dygn så var ganska trött i fredags när vi kom hem kan jag säga, är fortfarande det på grund utav jetlag som man får. Vaknar vid 6 på mornarna och är hur pigg som helst haha...  Hoppas ni har det bra, hörs snart igen <3Resor | | 2 kommentarer

D&G Villas

 
Just nu i vår villa, i Legian ♥Resor | | En kommentar
Upp