What to do when youre ill...

 
Förlåt för dåliga kvalitén på bilden, mitt bildredigeringsprogram ville inte riktigt som jag idag så fick köra på en nödlösning!


Hello på er! Jag har lyckats få influensan (tror jag) och ligger i sängen med en äcklig slemhosta och feber. Började må dåligt i lördags efter att jag var på IKEA med Nora, och har sen dess knappt rört mig från sängen. Imorgon ska jag till Malmö med Tobias eftersom jag fick det av honom i 18-års present (<3), väldigt tråkigt att jag inte är kry ännu men blir förmodligen lite bättre imorgon. Kanske klarar en timme på Emporia ialla fall, böhö :'(. Ska ju sova på hotell också så vi får vara där mestadels om jag mår superdåligt. Hur sjukt som helst att jag inte har haft feber på fleera år, så fick jag det nu? Blir sällan sjuk nämligen men när loven kommer, då öppnar sig hela mitt immunförsvar för alla möjliga sjukdomar. Konstigt hur det kan vara så!
 
Har i alla fall nätshoppat lite idag dagen till ära haha. Behövde nytt hårspray eftersom mitt strax är slut, även nytt värmeskydd och det här ovan doftar heelt otroligt, skulle typ kunna ha det som parfym pga doftar så underbart. Dessa hårprodukter beställde jag från Nordicfeel. Sen ville jag ha ett fint läppglans och tyckte detta såg bra ut, så klickade hem det från Ebay, plus ett superfint rosa passfodral tills jag ska resa i sommar :D.
 

Hoppas ni har en bättre vecka än vad jag har! Kram


Inhandlat | | Kommentera

Årets Produktutveckling 2015!!!!

ÅH! Vi, actflair UF, kammade alltså hem förstaplatsen i Produktutveckling och andraplats i Hantverk, inom Kronobergs län! Vilket betyder att vi ska till STOCKHOLM för SM i ungt företagande!! Är helt i chock verkligen, ni vet när en dröm blir sann? Satan i gatan vad mycket tid vi lagt ner på vår all-around-bh hittills med hela processen, och här fick vi en liten bekräftelse på att det har lönat sig. Haha kan inte förklara hur glada vi blev, trodde ju inte vi skulle vinna så vi kunde inte sluta varken gråta eller skrika när vi gick bakom scen för att bli fotade... :). Ett riktigt jävla minne för livet det här! Och shoutout även till nEthics på bilden ovan som vann årets Tjänst! ProCivitas is the best.


Allmänt | | Kommentera

Slitna jeans och köttbullar


En okej och snabb lunch - omelett (veet att det egentligen är äggröra men hatar det ordet) och köttbullar!


Mina favvojeans, Levis CT <3
 

Hej på er! Idag har jag mått sådär, började känna mig krasslig igår eftermiddag när jag skulle träna. Det var en plåga att ta sig igenom en timmes långt spinningpass med dunkande huvudvärk kan jag lova er! Har haft ont i huvudet en annan gång när jag skulle träna vad jag minns, och då gick det över ganska fort, men inte denna gången. Skulle gått på ett styrkepass efter spinningen egentligen med men fick avboka det i sista minut. Så idag var jag hemma och försökte vila upp mig. Har just nu ont i halsen och hoppas verkligen inte det blir värre! Imorgon har jag antagligen mauntligt matteprov och annars en lungn dag framför mig. 


Hoppas ni mår bra, nu ska jag sova. Puss godnatt!


Allmänt | | Kommentera
Upp