Lumene foundation

 Köpte lite nytt till sminksamlingen hemma härom dagen, ett wonder-powder från Make up store som nu hade 300(!) kronors rabatt, alltså huur bra? Sedan en foundation från Lumene som fått bra recensioner runtom på internet, samt en ny foundationborste som man kan arbeta in foundationen med i cirkelrörelser. Perfekt!


Just nu sitter jag på biblioteket i stan och väntar på Emma och Marija, vi ska jobba lite med UF här, har tävlingar på tisdag inför en jury och vi måste bli klara med vår pitch så vi bestämde att vi skulle dona klart med det idag. Börjar bli riktigt jävla nervös!! Hehe men det ska man väl vara också. 
 
Ikväll ska jag till Noras nya hus och kolla på mello, vilket ska bli supermysigt. Imorgon blir det lite släktkalas för mig och mamma för att vi fyller år imorgon respektive måndag! Kul kul. Nu ska jag börja arbeta lite - ha det bra så hörs vi!


Inhandlat | | Kommentera

Vårshopping

En tröja jag köpte idag på Gina. Känner mig väldigt vårig och fin i den!
 
Idag är det torsdag vilket för min del innebar möte med vår bästa rådgivare i två timmar, ett par timmar i skolan och sen lite shopping på det. Fick förresten reda på att Jamie Dornan inte kommer vara med i tvåan av Fifty shades of grey? MEN gråter ju nästan, nu vill jag inte se den. Hans fru hade tydligen blivit sur på honom? Det är det nog många som kommer bli nu efter detta beskedet... :'(.
 
Imorgon är det fredag och då tänkte jag träna en snabbis innan jag ska möta upp mamma för att kolla på lite presenter åt mig. Senare ska jag såklart titta på premiären av Let's dance hos Tobias. Annars, hoppas er vecka har varit bra! Min har det, nästa blir lite jobbigare men antagligen roligare också. Blir ju myndig, ska se Bingo Rimér samt tävla i Årets UF vilket jag dock ser mindre fram emot hehe. Vi hörs snart! Kram kram.


Inhandlat | | Kommentera

ForLife

 
ForLife drivs utav företaget Helpers Alliance Sweden, som till förmån för cancerforskning, driver en hemsida och säljer produkter för insamling till just detta. Fin tanke va? Jag har skrivit om det här tidigare i min förra blogg, juli 2013. Det går verkligen bra för ForLife och hur fina är inte armbanden ovan? Jag tycker ni ska kika in på deras hemsida http://forlife.nu. Att göra någonting gott som medför någonting gott, är aldrig fel. Däremot är cancer det. <3
 
I samarbete med ForLife


Allmänt, Videor | | Kommentera
Upp