Hemlagad pizza på 10 minuter

Tänkte dela med mig av ett recept som jag tycker om suupermycket! Det går på 10 minuter att göra och du hittar allt i din närmaste mataffär. Man vill äta detta varje kväll, lovar. Eller varje lunch. And, it's vegetariskt! 
 


Du behöver:
Santa Maria Pizza Tortillas
Santa Maria Pizza Sauce (eller vanlig tomatsås för mildare smak)
Tomater
Spenat
Champinjoner
Oregano eller pizzakrydda
Svartpeppar
Riven ost av valfri smak

Du börjar med att värma upp ugnen till 250 grader. Sedan lägger du upp önskat antal pizzabottnar på en plåt. 


På med pizzasåsen eller tomatsåsen! I valfri mängd. När du lagt på allt du vill ha på din pizza sätter du in den i ugnen där den ska vara 5-8 minuter. Jag gillar att ha den där i 8 för att få lite krispig bottnen.Så här ser de ut när de är klara! Hur enkelt? Och SÅ gott!Sen är det bara att njuta av en hemlagad pizza. Ska laga det här ikväll igen hehe...


 
Tips | | 2 kommentarer

Vad fan gör jag?

God kväll på er! Ligger just nu i sängen och är helt orklös i min kropp. Mådde illa innan (IBS, magen) så tänkte att jag skulle sova en liten stund för att få bort illamåendet. Slutade med att jag sov i två timmar. What? Känns som att jag är utmattad av mina egna tankar. Jag tänker så mycket just nu så jag tror att min kropp säger ifrån. Ni som tagit studenten vet nog vad jag menar, den oerhört jobbiga känslan när man inte längre vet var man ska ta vägen. När man inte är bunden till gymnasiet längre och får välja väg själv i livet.

Så har man lyckats få ett roligt jobb, flyttat hemifrån men ändå är det något som skaver. Jag känner mig spårlöst försvunnen, hur vet jag var jag vill nu? Jag kommer ju flytta hem om några veckor, och har jobb när jag kommer hem. Men vad som skaver så himla mycket är att jag är ett kontrollfreak av högsta grad. Jag älskar att vara spontan men ännu mer att ha saker och ting planerade långt i förväg, annars kan det hända att jag blir för impulsiv och tappar bort mig själv. Tror det är viktigt det där, att man inte får tappa bort sig själv. Höll på att göra det för inte så länge sedan när jag skulle skriva på ett jobbkontrakt för jobb i Stockholm tills jag i samma sekund skulle klistra igen brevet och insåg "vad fan gör jag". Ens liv kan inte gå i 110km/h hela tiden. Då orkar vi inte. Men ibland har jag svårt och förstå det.
 
Det kanske snart går över, hoppas jag i alla fall på. Kände ungefär likadant för ett år sedan när jag var och pratade med vår studievägledare på skolan och jag inte visste vad jag skulle göra med mitt liv efter studenten. Det lugnade sig och på studenten kunde jag skatta mig lycklig eftersom jag inte var arbetslös, det var en ständig ångest jag hade innan jag fick mitt första jobb som jag fick lite efter samtalet med studievägledaren. Som min kille sa för några dagar sedan, "ingen har nog varit så glad över att få jobba på en snabbmatskedja som du var när du fick ditt första jobb där". Åter tillbaka till kontrollbehovet, att vara orolig över vad som komma skall flera månader i förväg.

Jag måste bara veta hur jag ska göra för att komma ur dessa jobbiga tankar kring framtiden. Eller hur jag ska göra för att hantera dem. Kanske börja på yoga? Om ni har något tips är det guld värt. Kram ❤

 

 

Allmänt | | 3 kommentarer

Min önskelista – julen 2016

Innehåller adlinks


1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 
 
Satte ihop en önskelista till jul! Tänkte det var dags nu. Här ovan är de saker inom skönhet/mode som jag önskar mig, sen skulle det aldrig sitta fel med lite mer inredning än ljusen till exempel, men kunde inte komma på något på rak arm. Tänkte att jag kan hänvisa folk som ska köpa något åt mig till detta kollage haha! Nu längtar jag extremt mycket till julafton, gör inte ni det?


Tips | | En kommentar
Upp