Om att flytta hemifrån

Varje höst brukar jag se som en nystart, jag är alltid som mest produktiv vad det gäller skolan, träningen etcetera under hösten och denna höst blir lite speciell till skillnad från många andra jag haft. Jag flyttade nämligen hemifrån i söndags, för att börja jobba på med Blogg.se-teamet här i Kalmar ♥. Har bott i Kalmar tills jag var 7 år så känner till staden och har även bekanta kvar här, samtidigt som jag bor i en fullt utrustad källare i ett hus (känns ändå lite som om man bor hemma fast hos en annan familj). Tror inte jag kunde hitta något bättre ställe att flytta till själv för första gången. Jag blir kvar här tills januari, sen får vi se var det bär av. Är förväntansfull och jätteglad att jag fick denna möjligheten i mitt liv, och eftersom alla pusselbitar föll på plats direkt antar jag att det var menat att jag skulle få flytta hit sommaren efter studenten. Har aldrig känt mig mer redo på att flytta hemifrån och än sålänge känner jag mig inte ensam... Det bor ju trots allt en liten ensamvarg i mig "som tur är" :). 

Nu ska jag sova, så hörs vi imorgon! Kommer som ni kanske förstår också börja satsa mer på bloggen nu så jag hoppas ni är med mig! Kram kram

Limited edition | | En kommentar

Streets of Palma


Några bilder från Palma

Vi har det alldeles drömmigt här, jag och min Tobias. Första gången i Palma och jag kommer definitivt komma tillbaka! Vi bor på ett hotell som heter Neptuno i Playa Del Palma, strax utanför Palma, men har åkt in några gånger till Palma för att strosa omkring i stan och för bussbyte som idag när vi åkte till Porto Pi, ett köpcentrum nära Illetes. Nu ska vi fortsätta njuta av vår semester tillsammans. Vi hörs snart igen! 
 
Resor | | Kommentera
Upp