"Det kommer gå upp och en helvetes massa ner"

Fann denna text på Devote och tyckte den var så fin så blev tvungen att dela med mig av den till er. Med denna hälsar jag er en härlig helg. Och kom ihåg att aldrig sluta kämpa för en dröm ♥
 
 
"Och så insåg hon hur fantastiskt livet är. Det kommer gå upp och en helvetets massa ner, tårar kommer väta dina kinder och ibland kommer den ljusaste dag att kännas nattsvart. Men i slutet kommer det att vara värt det. För du har inte kämpat i onödan, för ingen kämpar i onödan. Med passion och entusiasm kommer du långt med en knuff i rätt riktning kan du nå ännu längre. Våga aldrig sluta tro, drömma och hoppas. Sluta för guds skull inte att kämpa, ditt hårda slit kommer att ge utdelning och du kommer kunna rida på vågen av den framgång du skapa åt dig själv.
 
Oavsett hur kämpigt och fruktansvärt allt är, oavsett hur otroligt trött du är och oavsett hur ont det än gör så sluta inte försöka. För det är vid bristningsgränsen som magin sker, det är när du pushar dig över vad du tror är möjligt som du kommer att nå fram den sista biten och uppfylla alla dina drömmar. Vackra du, gör mig en tjänst och ge inte upp. Din tid har kan knappt börjat och vägarna du har framför dig är oändliga. Oavsett vilken du väljer väntar framgång, lycka och kärlek. Du måste bara våga ta beslutet om vilken väg att vandra. Och det valet, kära du, är det endast du och ingen annan som kan göra."
 
 
Skriverier | Inspiration, Texter | |
#1 - - josephine Asplund:

Ha en amazing helg och njut! Kram<3

Svar: Tack och detsamma! ❤
Matilda Danielsson

Upp